Thursday, November 17, 2011

harubiru

fuh..besawang blog aku ni ha..lame gle xupdate..bukan pasal xsempat, tp sbb lappy ni ngade2 xleh nk bukak blog la apela..angin je..sib baik la ad si Fendi mazlan tlg clean kn..huhu..mekaseh ye pakcik..=)
ad satu bende yg menarik yg hanya berlaku dlm mase beberape hari sahaje..huhu..best friend i aka rumate i da couple..yg terkejut nye xdgr cite pape pun tau2 da couple..huhu..good for her..
main point entry ni nk cite perangai lame aku yg susah nk hilang ni telah melanda aku spnjg mggu ni..
perangai ni adlah bangun lambat dan mnyebabkn datang kelas lmbt..huhuhu
malu gile..da la lect tu mmg kenal aku..siap die suh classmate aku call aku tnye kt mne..
sib baik time die nk call tu aku tolak pntu kelas..masok2 terus die mntk assngmnt..
sib baik da siap..huhu..tp mmg time aku masok kelas tu semua mmg tumpu pada aku la kn..huhu..
malu gle..tp biarla kn..jnji aku dtg kelas..hehe=)