Monday, February 27, 2012

petty romance...


hari tu aku ad share satu cerita thailand..
skrg aku nk share cerita korea plak..
hehehe..
cm syok plak kn mewarwarkn cerita yg aku suke kt sini..
td petang aku demam..
keje aku adalah baring didepan tv..
so aku pun cari la cerita2 yg best..
dan akhir nye!
PETTY ROMANCE...<3

cerita ni bagi aku la kn sweet la..
lelaki dan perempuan yg da dewasa..
tapi xpernah ad pengalaman bercinta..
telah ditakdirkan berjumpa ats urusan kerja..
kerja dorg adalah menulis dan mngarang komik lucah...
sebenarnye ada satu pertandingan mengarang komik lucah yg best...

cmtu la intro die..
selebih nye korg tgk la sendiri la ye..
kisah lelaki yg ego xnk ngaku suke kt perempuan tu..
dan perempuan yg perasan lelaki suke kt die..
mmg asyik gado je la..
masing2 xnk kalah..


due2 x nak kalah..
lelaki ni cool, perempuan ni gelabah ayam...

kantoikan adik kembar die..

sweet je..

hehehe...da baik da...

ni lagi sweet wat keje same2...





Sunday, February 26, 2012

kesabaran

aiyoo...
baru kne marah sikit da mengamuk...
ape la..
cube la bawak bersabar sikit cik ain ku syg...
dugaan dan ujian tak kan pernah lari dari manusia yg merupakan makhluk DIA..........

Thursday, February 23, 2012

deactivate facebook

nak wat pengumuman..
saya da deactivate facebook..
ini adalah salah satu proses perubahan dlm diri..
tu je nk cite..
hehe

luahan hati anak buah saya..=)


nama saya alya nur nafisah binti nur irwan
saya dilahirkan pada 7.11.2010
saya merupakan anak sulung kepada ibu dan ayah saya
nama ibu saya ialah nurulhuda binti mohd yasin
nama ayah saya ialah nur irwan bin ithnin.

saya ada seorang makcik yang saya panggil sbg "mokcu"
mokcu saya sgt baik
saya syg mokcu saya!

Tuesday, February 21, 2012

first post

haha..ni first post aku tok 2012..
nk kate busy xdela busy sgt..
tp bleh tahan la..
sbb aku busy bercuti..
mmg best cuti ni..
mcm2 jadi..
malas plak aku nk share kt sni..
biar la aku smpan sendiri..
hehehe..
ha...
mlm ni result kuar..
aku da dpt tau result aku sem lepas..
sem yg plg best..
sbb keje aku melepak, tdo, makan, movie...
alhamdulillah la...
ape yg aku target dpt..
Allah SWT yg punye..
DIA pnjm kn je..
terima kasih...
semoge kalian mndpt yg terbaik tok diri kalian..=)