Tuesday, August 16, 2016

kisah ku

hai...

harini aku teringt nak bukak blog yg da lame aku x update. hahaha

entah pehal ntah boleh teringt

da bertahun kot. dari single da married da

ye aku da kawen! hahahahaha! alhamdulillah! Allah smpi kan jgk jodoh aku 

da setahun aku kawen.. aku kawen dgn kawan sekolah rendah aku wey..

name die Azham Akram Abdullah..

mcm mne aku boleh fall kt die tu rahsia..hehehe..hanya Allah je yg tau..

n skrg ni aku mengandung 4 bulan..

gile la kan perubahan yg Allah susunkan utk aku..

aku sendiri x sangka.. byk bende yg mengajar aku selama beberapa tahun ni..

ni throwback balik tak larat la..

skrg ni aku keje kt PET ICT..lg yg buat aku x sangka, aku berulang Melaka -KL hari2..

dahsyat kan! hahaha

ckopla update utk harini.. aku xdpt content lg nk tulis ape

sbb byk sgt nk cerita..

so slow2 la ye..


No comments: